Tri Project d.o.o. - Комплетни Решенија за Производство и обработка на Пластика

Продажба, Инсталација и Сервис на Машини за обработка на пластика

Комплетни решенија за компаниите кои се занимаваат со производство и обработка на пластика.Стручност љубезност на највисоко професионално ниво. Гаранција на машините и нивна инсталација

Ефикасно и Високо Технолошко Производство

Ја познаваме технологијата, имаме решенија и технолошката ефикасност и квалитетното сервисирање се секогаш на прво место.

Без оглед на комплексноста и обемот на Вашиот проект, ТриПроект Доо, нуди решенија кои одговараат на потребите. Ние сме посветени кон квалитетот, професионалноста, креативноста и одржливост во сите полиња од работата.

Ексклузивен Претставник на Германската компанија KraussMaffei

Компанијата Krauss Maffei од Минхен е една од светските производители на машини и системи за производство и обработка на гума и пластика.

Сѐ на едно место
Решенија за сите видови индустрии и производства

Наши бизнис партнери се компании од автомобилската индустрија, произвoдители на мали куќни апарати, бела техника, пакување, фармација, медицина, електроника, електрика и многу други.

Машини За Обработка на Пластика

Побарувачката за зголемување на обемот и подобра профитабилност при производство, диктира нови потреби на пософистицирани решенија и автоматизација на производните процеси. Заедно со Нашите партнери, нудиме сѐ што е потребно при производство и процесите на обработка на пластика.

Машини за Бризгање

Машини со Реактивни процеси

Технологија на Екструдирање

KraussMaffei Сертифициран партнер

Машини за Бризгање

Машини со Реактивни процеси

Технологија на Екструдирање

Се гордееме со Нашите бизнис партнери

Saradjujemo i sa:
Scroll to Top
Scroll to Top