Услуги

Сѐ на едно место, од идеја, испорака до инсталација. Ние сме со вас од почеток до крај. Од концептуален дизајн на проектот, селекција на машини, нивна инсталација и финална контрола на работата. Нудиме безбедна набавка и вградување на машините со гаранција.

Проектирање и
Техничко Советување

Свесни сме дека есенцијалното значење за успешен проект лежи во деталите, па затоа сме секогаш достапни со идеи, најнови трендови и точни технички решенија.
Нашиот искусен тим е задолжен за прецизна, навремена и квалитетна информација.
Ве покануваме да не контактирате или посетите, да го споделите Вашето мислење, обзервација и секако доколку имате специфични прашања. Ќе сториме се да одговориме во најкус рок.

Дистрибуција и Продажба на Машини за Производство

Изборот на правилно техничко решение и квалитетот на машината е особено значаен за севкупното производство, а со тоа и постигнувањето на нивото(?) на финалниот производ.

Со својата разновидна понуда на машини и целосни производни линии, можеме да ги задоволиме и најкомплексните барања, бидејќи застапуваме светски признати добавувачи кои создаваат нови трендови во областа на процесирање и обработка на пластика..

Инсталација на Машини

Во компанијата TriProject d.o.o. сме свесни дека за квалитетна машина е потребна правилна и квалитетна инсталација.

Осигуруваме(гарантираме) беспрекорно вградување на машините и производните линии и превземаме целосна одговорност за почитување на договорениот квалитет, рок и финансиски аспект на проектот. Голема посветеност во прелиминарната подготовка.

Секогаш внимаваме на машините кои се нудат на пазарот и ги користиме само оние кои сметаме дека нивната употреба нуди квалитетна и брза инсталација.

Scroll to Top
Scroll to Top