Машини за бризгање

Со нашите хидраулични и целосно електрични машини за вбризгување, ние сме Вашиот партнер со високи перформанси за реализација на сите видови процеси и специјални процеси.

Хидраулични машини за бризгање

CX series (350 - 4,200 kN)

GX series

MX series(10.000 - 55.000 kN)

Целосно електрични машини за вбризгување

PX series (250 - 3.200 kN)

NETSTAL ELION (800 - 4200 kN)

NETSTAL ELION MED (800 - 2800 kN)

Автоматизација

LRX EasyControl Линеарен робот

Sprue picker SPX10

Индустриски роботи IR/IR-S серија

Линеарен робот LRX/LRX-S серија

NETSTAL Машини за бризгање

NETSTAL ELION MED (800 - 2800 kN)

NETSTAL ELIOS (4500 - 10000 kN)

NETSTAL ELION (800 - 4200 kN)

NETSTAL PET-LINE (2400 - 5000 kN)

NETSTAL SMART OPERATION

PET Sistemi

NETSTAL PET-LINE (2400 - 5000 kN)

Кое Решение е Најдобро за Вас?

Закажете бесплатен совет

Ви треба конкретна понуда

Scroll to Top
Scroll to Top