МЕДИЦИНСКА ТЕХНОЛОГИЈА

Линеарен робот LRX/LRX-S серија

CX series (350 - 4,200 kN)

GX series

NETSTAL ELION MED (800 - 2800 kN)

PX series (250 - 3.200 kN)

Глава за Мешање- Полнач

Преносна Глава за Мешање

Потребна ви е итна интервенција

Со нетрпение го очекуваме вашиот повик

Ви треба конкретна понуда

Scroll to Top
Scroll to Top