Машини за Реактивни Процеси

Како добавувач на системи, нудиме технологија на калап и тример, како и процесни системски решенија за производство на иновативни компоненти направени од полиуретан и други реактивни материјали.

Глави за Мешање

LFI Глава за мешање процеси

Глава за Мешање- Полнач

CCM Глава за мешање

MKE-3B Глава за мешање

Преносна Глава за Мешање

Глава за Мешање под висок притисок RTM

Линеарна глава за мешање

Спреј Глава за Мешање

Системи за мерење

Клипни машини

ND Машини под низок притисок за дозирање

Системи за мерење

Компоненти за обработка после калапење

Машини за дупчење

Калапи

Технологија на калап за пултрузија

Алати за обликување пена за CCM

Калапи за примена со мека пена

Алати за нанесување пена за интегрални апликации

Систем инжинеринг

Носачи на калап и објект

Изолациони системи

Овален конвеер систем

Системи за мерење

Кое Решение е Најдобро за Вас?

Закажете бесплатен совет

Ви треба конкретна понуда

Scroll to Top
Scroll to Top