Usluge

Sve na jednom mestu, od ideje, isporuke do instalacije. Uz vas smo od početka do kraja. Od idejnog rešenja projekta, obabira mašine, njene ugradnje i na kraju do kontrole rada. Nudimo sigurnu kupovinu i ugradnju mašina sa garancijom.

Projektovanje i
Tehničko Savetovanje

Svesni smo da suština uspešnog projekta leži u detaljima, pa smo uvek dostupni sa idejama, najnovijim trendovima i pravim tehničkim rešenjima!

Naš tim iskusnih stručnjaka zadužen je za tačne, pravovremene i kvalitetne informacije.

Pozivamo vas da nas kontaktirate ili posetite, dostavite nam svoja razmišljanja, zapažanja, mišljenja i, naravno, konkretna pitanja. Potrudićemo se da vam odgovorimo u što kraćem roku.

Distribucija i Prodaja
Proizvodnih Mašina

Odabir pravog tehničkog rešenja i kvalitetnih mašina izuzetno je važan za celokupan proizvodni pogon, a samim tim i postizanje nivoa kvaliteta finalnog proizvoda.

Svojom raznolikom ponudom mašina ali I celokupnih proizvodnih linija možemo zadovoljiti i najzahtevnije kupce, jer zastupamo svetski priznate dobavljače koji stvaraju nove trendove u oblasti obrade i prerade plastičinih masa.

Ugradnja Mašina

U kompaniji Tri Project d.o.o. smo svesni da mašina postaje kvalitetna samo uz pravilnu i kvalitetnu ugradnju.

Osiguravamo (garantujemo) besprekornu ugradnju mašina i proizvodnih linija i preuzimamo punu odgovornost za poštovanje dogovorenih zahteva kvaliteta, rokova i finansijskih okvira projekta.

Mnogo pažnje posvećujemo preliminarnoj pripremi. Stalno pratimo ponudu mašina na tržištu i zaista koristimo samo one za koje procjenjujemo da njihova upotreba osigurava brzu i kvalitetnu ugradnju.

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).

 

 

Scroll to Top