KraussMaffei

Jedan od vodećih svetskih proizvođača mašina i sistema za preradu plastike i gume

Grupa KraussMaffei nosi titulu jednog od vodećih svetskih proizvođača mašina i sistema za preradu plastike i gume.

U sklopu svojih poslovnih i proizvodnih aktivnosti ubrajaju kompletnu tehnologiju iz sektora mašina za brizganje, ekstrudiranje i reakcione procese.

Kombinacija i uspešna implementacija spomenutih tehnologija je glavni razlog zašto se naša kompanija izdvaja na tržištu, nudi unikatne prodajne ponude i godinama zadržava zavidan status.

Naš fundamentalni cilj jeste da zadovoljimo potrebe klijenata.

Ovo postižemo ulaganjem u iznalaženju inovativnih, standarizovanih i pojedinačnih, rešenja za procese i proizvode.

Kao potpora naših tvrdnji stoje zadovoljni klijenti koji mogu garantovati za kvalitet naših usluga.

Kompanija KraussMaffei je inicijalno koncipirana od porodičnih preduzeća Krauss, Maffei, KraussMaffei Berstorff i Netstal, koja danas čine jedinstvenu celinu. Zahvaljujući raznolikosti ovih brendova, danas smo u stanju da u naš asortiman ponuda uvrstimo usluge iz sektora automobilske, medicinske i građevinske industrije, kao i iz proizvodnje električnih i elektronskih proizvoda i kućnih aparata

Posebno bismo istakli našu strast prema mašinskom inženjeringu

Posebno bismo istakli našu strast prema mašinskom inženjeringu, koja se provlači kroz naš rad i može kontinuirano pratiti kroz istoriju poslovanja, od 1839. godine do danas. 

KraussMaffei grupa se zalaže za zaštitu životne sredine, te je tokom svog postojanja doprinela u smanjenju zagađenja i pronalaženju inovativnih načina za poboljšanje recikliranja otpadnih materijala. Naša kompanija posluje na međunarodnom nivou i u skladu sa nacionalnim i međunarodnim zakonima, kao i pravilima konkurencije

Definisali smo principe poslovnog ponašanja

U sklopu našeg etičkog kodeksa, definisali smo principe poslovnog ponašanja kojih se moraju pridržavati svi zaposleni i partneri koji posluju u naše ime, kako bismo klijentima osigurali bezbednu i fer razmenu usluga.

Kao fleksibilna kompanija, fokusirana na dugoročan rast, verujemo da je transparentnost neizostavan deo svakog profesionalnog poslovanja.

Svi naši poslovni procesi se ažurno revidiraju i sertifikuju prema ISO 9001 : 2015 od strane LRQA. Na ovaj način obezbeđujemo klijentima najviši kvalitet proizvoda i usluga.

Naš primat su zadovoljni korisnici i smatramo da se veličina naše kompanije može meriti jedino uspešnošću i profitabilnošću naših korisnika

Potrebna Vam je konkretna Ponuda

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top