KraussMaffei

Jedan od vodećih svetskih proizvođača mašina i sistema za preradu plastike i gume

Grupa KraussMaffei nosi titulu jednog od vodećih svetskih proizvođača mašina i sistema za preradu plastike i gume.

U sklopu svojih poslovnih i proizvodnih aktivnosti ubrajaju kompletnu tehnologiju iz sektora mašina za brizganje, ekstrudiranje i reakcione procese.

Kombinacija i uspešna implementacija spomenutih tehnologija je glavni razlog zašto se naša kompanija izdvaja na tržištu, nudi unikatne prodajne ponude i godinama zadržava zavidan status.

Naš fundamentalni cilj jeste da zadovoljimo potrebe klijenata.

Ovo postižemo ulaganjem u iznalaženju inovativnih, standarizovanih i pojedinačnih, rešenja za procese i proizvode.

Kao potpora naših tvrdnji stoje zadovoljni klijenti koji mogu garantovati za kvalitet naših usluga.

Kompanija KraussMaffei je inicijalno koncipirana od porodičnih preduzeća Krauss, Maffei, KraussMaffei Berstorff i Netstal, koja danas čine jedinstvenu celinu. Zahvaljujući raznolikosti ovih brendova, danas smo u stanju da u naš asortiman ponuda uvrstimo usluge iz sektora automobilske, medicinske i građevinske industrije, kao i iz proizvodnje električnih i elektronskih proizvoda i kućnih aparata

Posebno bismo istakli našu strast prema mašinskom inženjeringu

Posebno bismo istakli našu strast prema mašinskom inženjeringu, koja se provlači kroz naš rad i može kontinuirano pratiti kroz istoriju poslovanja, od 1839. godine do danas. 

KraussMaffei grupa se zalaže za zaštitu životne sredine, te je tokom svog postojanja doprinela u smanjenju zagađenja i pronalaženju inovativnih načina za poboljšanje recikliranja otpadnih materijala. Naša kompanija posluje na međunarodnom nivou i u skladu sa nacionalnim i međunarodnim zakonima, kao i pravilima konkurencije

Definisali smo principe poslovnog ponašanja

U sklopu našeg etičkog kodeksa, definisali smo principe poslovnog ponašanja kojih se moraju pridržavati svi zaposleni i partneri koji posluju u naše ime, kako bismo klijentima osigurali bezbednu i fer razmenu usluga.

Kao fleksibilna kompanija, fokusirana na dugoročan rast, verujemo da je transparentnost neizostavan deo svakog profesionalnog poslovanja.

Svi naši poslovni procesi se ažurno revidiraju i sertifikuju prema ISO 9001 : 2015 od strane LRQA. Na ovaj način obezbeđujemo klijentima najviši kvalitet proizvoda i usluga.

Naš primat su zadovoljni korisnici i smatramo da se veličina naše kompanije može meriti jedino uspešnošću i profitabilnošću naših korisnika

Potrebna Vam je konkretna Ponuda

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korištenjem kolačića (cookies).

 

 

Scroll to Top